Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Het contact verliep vanaf dag 1 zeer goed. We werden zeer deskundig begeleid zowel bij de verkoop van ons huis, als de aankoop van ons nieuwe huis.

Erik Drost
8

prima dienstverlening

Anoniem
9

Zeer tevreden over makelaar Boers, we zijn zeer kundig geholpen. En over de aanpak voor de verkoop van onze woning zijn we zeer tevreden. Als we ooit weer een makelaar nodig hebben nemen we zeker weer Makelaar Boers. Marcel en Diny

Anoniem
9

Het verliep allemaal soepel en je kan alles aan ze vragen en ze helpen je er ook bij

Mevr. Hofman
9

Erg prettige samenwerking op basis van gelijkwaardigheid en respect. Gerben is uitermate rustig en geduldig. Reageert snel; is altijd bereikbaar evenals kantoor waar Gerda ook erg vriendelijk is tijdens telefonisch contact en op de hoogte is van de gang van zaken.

Anoniem
8

Prima service, meedenkend. Na elk kijkersbezoek een terugkoppeling wat de mensen van het huis vonden. Met een week was het huis voor de vraagprijs verkocht.

Mevr. Cristina de Graaf
10

Een hele fijne makelaar we raden het zeker aan. Zijn zeer tevreden

Ronald Baan
9

9

Dhr. Gruppen
9

De intake was gelijk al plezierig. Er werd goed geluisterd naar de wens van de klant. de communicatie over bezichtigingen geel heel goed. De verdere afwikkeling heb ik ook als heel prettig ervaren.

Anoniem
10

Fijne makelaar, kennis van zaken en realistisch. Denkt mee en fijn in 't contact. Kent de woningmarkt goed.

Dhr. Sjoerd Bouwmeester
10

Zowel bij aankoop als verkoop van ons huis verliep het contact goed. Telefonisch altijd te bereiken en eerlijk advies. Wij zijn zeer tevreden!

Anoniem
9

Super geholpen met de verkoop van ons huis. Boers makelaars speelde goed in op haperingen door externe factoren (landelijk makelaar systeem en ingehuurde fotograaf). Zij hebben er veel aan gedaan om dit allemaal voor ons op te lossen. Daarnaast zijn wij erg tevreden met de uiteindelijke verkoopprijs. Heldere communicatie van zowel de makelaars als de office manager.

Dhr. Regterschot
8

Met alle medewerkers was het contact prima. Kregen goed antwoord op onze vragen en alles verliep zeer prettig. We kunnen dit makelaarskantoor zeker aanraden.

Esmaralda Jordaan
10

Kan niet anders zeggen dan dat we tot nu toe echt super tevreden zijn! Vriendelijke mensen goede hulp enz

Annelies Koning
8

Professionele begeleiding om je huis te verkopen. Duidelijke afspraken van te voren en een snelle reactie op vragen. Veel ervaring en kennis over de huizenmarkt en manier van presenteren van de woning.

Anoniem
8

Veelvuldig contact gehad tijdens de onderhandelingen. Was ook een prima plan gemaakt. Uiteindelijk tevreden met de koopsom en de service.

Dhr. Meulenberg (gerichte aankoop)
9

Korte lijnen, goed bereikbaar en staan altijd klaar voor goed advies. wij zijn er heel tevreden mee!

Wesley Westrik
9

Ik vind gelijk waardigheid en respect erg belangrijk. Dit is voor mij de basis voor een goede samenwerking.

Aaldrik Drenth
8

Een makelaar die de persoonlijke kant van zaken doet belangrijk vindt!

Marloes van van Kooten-Jacobs
10

Nvt

Anoniem
10

Heel tevreden met Tom Vos als aankoopmakelaar. Hij neemt de tijd voor je, is vriendelijk, kijkt goed mee en ontzorgt volledig. Back-Office altijd bereikbaar en ook heel behulpzaam.

Paul Borgers
9

De makelaar toont persoonlijke betrokkenheid en is ook geïnteresseerd in onze beweegredenen.

maaike oud
10

Wat valt er te verbeteren? Alles verliep vlotjes, vanaf het eerste contact.

Dhr. Jansen
7

Zeer tevreden over de makelaar, goed en snel verkocht. Kan de makelaar aan raden. Goede afspraken na gekomen.

Anoniem
9

Boers Makelaars is een zeer prettige, deskundige makelaar om mee samen te werken. De heer Boers beschikt over een goede kennis van de huizenmarkt en voorziet je van onderbouwde adviezen als het gaat om aan- en verkoop van een woning. Boers Makelaars is tevens geïnteresseerd in je als persoon, wat bij een aankoop van een woning een win-win situatie oplevert.

Dhr. Arwin van den Belt
8

Ik ben heel erg tevreden over de service die Gerben en Gerda verleend hebben. Het is een goeie makelaar!

Dhr. Lambert Berends
9

Prettig en deskundig contact. Een aanrader voor zij die een in de regio goed ingevoerde makelaar zoeken.

Dhr. Kobes
9

Niets is prettiger dan mensen te treffen, die enerzijds uiterst plezierig in omgang zijn maar anderzijds ook no nonsense zaken doen. Uiteraard niet onbelangrijk is dat de woning ook nog eens in no time verkocht was. Vanuit het westen van Nederland beveel ik daarom dan ook oprecht makelaar Boers van harte aan.

Anoniem
10

Heel tevreden met Tom Vos als aankoopmakelaar. Hij neemt de tijd voor je, is vriendelijk, kijkt goed mee en ontzorgt volledig.

Huidige bewoners
10

6 jaar geleden Boers als aankoop makelaar ontmoet. Nu ruim 6 jaar later als verkoop makelaar. En nog steeds een goed bedrijf, veel kunde en goed bereikbaar.

Nancy Bijlemeer
10

Boers makelaars heeft het gehele proces begeleid, de verkoop van onze eigen woning en de aankoop van ons nieuwe huis. We zijn voorzien van goede (bouwtechnische) adviezen. Ook de verkoop van ons eigen huis is vakkundig, plezierig en op een reële basis gebeurd.

Jaap Besemer
9

Prima benadering, open en eerlijk, belooft geen gouden bergen, maar wijst ook op zwakke punten van te verkopen huis.

Jan Gruppen
10

Er was sprake van een prettig intakegesprek met duidelijke uitleg van de procedure

Arwin van den Belt
8

Ben heel erg tevreden over de verkoop van mijn woning. Gerben en Gerda hebben dit heel erg goed gedaan en de woning is heel snel verkocht.

Simon Rave
10

Prettige communicatie, afspraken worden nagekomen en eventuele vragen zelfs per mail worden direct opgepakt en beantwoord.

Eef Bolders
10

Fijn en eerlijk kantoor.

Mirjam Bouwmeester
8

Een prettig contact met voldoende ruimte voor eigen ideeën. Marnix komt erg rustig over en geeft veel vertrouwen, zonder onnodige gekkigheid. Ook Gerben is rustig, zakelijk en enthousiast. Het telefonisch contact met kantoor verloopt prettig, plezierig en snel.

Arwin van den Belt
8

Gerben vind ik een hele prettige makelaar. Hij neemt de tijd voor je en leverd uitstekend werk. Vandaag met hem het voorlopige verkoopcontract getekend en daar nam hij ook heel erg de tijd voor. Afwachten, maar ik ben heel erg blij dat ik Boers als makelaar heb je gekozen 👍🏻👍🏻

Dhr. Henk Biesheuvel
10

Contact verliep heel erg goed. De verkoop begeleiding was erg goed..zelfs de eigenaar van het makelaarskantoor, deed de oplevering. Door ziekte van de adviseur, echt heel goed geregeld,

Dhr. Sormani
9

We werden altijd ruim van tevoten ingelicht over de bezichtigingen en daarna hoe ze verlopen waren. De medewerking vanuit het kantoor was ook uitstekend. Eén klein minpuntje is misschien dat de werking met IOS niet altijd optimaal werkte, waardoor de mailcommunicatie soms wat stroef ging. Maar dat zijn slechts futiliteiten. Alles was perfect geregeld verder niets op aan te merken.

Dhr. Linssen
10

Marnix is uitstekend op de hoogte van de huizenmarkt en de prijsontwikkelingen; de door hem voorgestelde vraagprijs lag 10% boven die van andere makelaars en het huis was binnen een week verkocht! Heel prettig contact, top bereikbaarheid. Van harte aanbevolen

Dhr. Jeroen Harleman en Wim Zomer
10

We lieten een aantal makelaars komen, maar Marnix Boers had zich verreweg het beste voorbereid en daarom kozen we voor hem. We hebben daar geen spijt van gehad. Behalve alle achtergrond informatie, kadaster enz. verzameld, werden er schitterende foto's genomen en plattegronden gemaakt. Het contact gedurende het (best wel lange) verkoop traject met alle medewerkers was uitstekend. We kunnen Boers van harte aanraden!

Dhr. J.M. van de Kamp
9

Voor iedereen die niet allen zijn huis wilt verkopen maar ook gebruik wilt maken van een deskundige en vooral prettige makelaar: Kies Boers Altijd klaar voor een gedegen ondersteuning, antwoord op vragen, de tijd nemen en je een gewaardeerde klant laten voelen: Kies Boers Natuurlijk zijn er ook minpuntjes maar als ik die verzamel dan heb ik maar een kleine, niets betekenende verzameling.

Nancy Bijlemeer
9

We zijn via De Hypotheker gewezen op de Boers garantiemakelaars. Onze eerste bezichtiging was van een woning die via Boers garantiemakelaars te koop staat. De rondleiding, de informatie die werd gegeven en de wijze waarop dit gebeurde was voor ons de reden om onze woning te verkopen via Boers garantiemakelaars.

Th. Kobes
8

Prettig contact, duidelijk afspraken / prijsstelling, goede ondersteuning. Serieuze partij in onze verkoop

Anoniem
9

Contacten met Boers makelaars verlopen soepel en prettig evenals de administratieve afhandeling van de aankoop. Aan te raden!

Wim Altink
8

Klantvriendelijk Service gericht

Wim Tak
10

Goed en correct geholpen, heel fijn contact.

Harmen Brouwer
9

Boers Makelaars is een erg prettige firma om mee te werken. Zowel de makelaar als de mensen op kantoor zijn goed bereikbaar en doen echt hun best. Zo wordt het maximale eruit gehaald voor de verkoper en in ons geval ook de koper

Marloes de Haas
9

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding die wij hebben gehad bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze oude woning. Het team is goed op elkaar ingespeeld. Het contact was zeer goed en niks was teveel gevraagd!

Terug
Recent bekeken