Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. De heer Schouten
9

Deze makelaar is ZEER deskundig. Geeft goed advies. Kennis van de markt is subliem. Ik beveel deze makelaar aan! Zal bij een volgende gelegenheid zeker weer bij Boers aankloppen. De nieuwe kantoor locatie straalt zelfde kwaliteit uit als de mensen die Makelaar Boers maken tot wat het is. Ga zo door en dan worden jullie het grootste kantoor van Apeldoorn.

Esther Hein
8

Wij houden van retro en anders dan het doodgewone, dat is terug te vinden in onze retro toilet en tadelakt badkamer. Waar alle andere makelaars het een minpunt vonden omdat het afwijkt van het geijkte patroon, hebben we daar bij makelaar Boers niets van gemerkt. Dat vonden wij een goede reden om voor makelaar Boers te kiezen.

Henk Biesheuvel
8

Was snel contact en prettige samenwerking

Mevr. Driessen
9

Het contact verliep heel prettig. We werden goed op de hoogte gehouden van alles en vragen werden snel beantwoord. Al met al gewoon een goede samenwerking met een snelle verkoop van ons huis. Wij zijn blij!!

Dhr. Mulder
8

Alle contacten bij de verkoop ging via mijn ex . Zij woonde in de woning . Volgens mij was alles naar wens verlopen.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar was prettig. De waarde van onze woning konden wij niet inschatten. De makelaar kwam met voorbeelden van verkochte woningen in onze buurt en schatte op deze manier de haalbare verkoop prijs van de woning. De vraagprijs is wat hoger genomen en uiteindelijk een prijs gekregen tussen geschatte verkoopprijs en vraagprijs. De woning binnen een maand verkocht.

Anoniem
8

Gerben is een hele vriendelijke, nette en proffesionele makelaar. Goed bereikbaar, ook buiten openingsuren!! Top!

Albert Kloosterboer
10

Rabobank gaf aan om 2 makelaars te laten komen. Gerben kwam nadat de eerste makelaar geweest was. Hij gaf ons direct vertrouwen. Ook hebben wij jaren tegenover zijn grootouders gewoond. Het gesprek liep daardoor erg fijn. Ook de snelle wijze van afhandeling, zoals mail en foto/video liep vlotjes. De brochures zagen er netjes en overzichtelijk uit. Dus meneer Boers, Gerben moet wel in aanmerking komen voor opslag.

Massimiliano Porcu
9

Op dit moment kan ik niets bedenken

Wendy Man
10

positief uitstraling en meedenken

Anoniem
10

Marnix en zijn team hebben onderling snelle en goede communicatie. Marktkennis is goed en we hebben de samenwerking bij de verkoop van ons huis als prettig ervaren.

Anoniem
9

Het contact was goed en prettig. Toen er problemen waren aan de kant van de koper werd ik steeds prima op de hoogte gehouden.

Anoniem
10

Het team van Boers Makelaars in Apeldoorn heeft ons prima geholpen tijdens de aankoop van ons droomhuis. Wanneer je voor het eerst een huis koopt, dan is alle hulp meer dan welkom. Wij zijn erg blij met de persoonlijke aanpak en de adviezen die wij kregen van onze makelaar. Kortom, vriendelijke mensen met verstand van zaken. Nogmaals bedankt aan de medewerkers van Boers Makelaars voor jullie hulp!

Anoniem
8

Zeer prettige feedback na bezichtigingen. Staan open voor suggesties. Professionele support vanuit kantoor ! Nette afwikkeling, prettige mensen.

Anoniem
10

Gerben heeft ons fantastisch begeleid bij zowel de verkoop als de aankoop van onze woning. Hij heeft veel verstand van de huidige markt, maar is bovenal een fijn persoon in de communicatie. Hij wist onze behoefte goed in te schatten en bij vragen kregen wij direct en duidelijk antwoord. Wij zijn zeer blij met onze keuze en raden Boers zeker aan!

Robert Borgonjen
10

Woning is snel op Funda gekomen, dank daarvoor.

Jannette Harinck
8

Prettige, nuchtere snelle samenwerking!

Mevr. Weenink
9

Goed en eerlijk advies, super fijn contact met Gerben en daardoor ook snel verkocht. Goed te bereiken hulpvaardig zo als het hoort.

Dhr. Wilco Rietberg
9

De hele verkoop, inclusief het inplannen van de bezichtigingen verliep soepel. Onze woning was binnen no-time verkocht.

Monique Boerboom
9

Vanaf het eerste telefoon gesprek tot aan t plaatsen op funda heb ik met alle medewerkers waar contact mee is een goed gevoel bij elke stap die genomen wordt. Geen gepush, er wordt goed geluisterd naar mij als klant. Er worden goeie tips gegeven, kortom heel menselijk in de omgang en boers makelaars staat voor hun manier van verkopen zonder dat het alleen maar zakelijk voelt. Kortom ze zijn veerkrachtig in meedenken maar vergeten daarbij hun professionaliteit en markt kennis niet. Ook de ingezette externe partijen voor de foto's en het maken van de plattegrond verdienen een dikke pluim! Niets dan lof, nu nog de verkoop en dan ga ik bloemen uitdelen 😉

Leon Timmer
9

Gerben heeft ons in de contactmomenten voldoende ruimte gegeven om onze eigen weg te volgen. Hij dringt zich niet op en voorziet ons van advies. Hij kan de te zetten stappen goed voor ons schetsen, wat enige druk bij ons wegneemt.

Anoniem
9

Vriendelijk en kundig team Altijd correct te woord gestaan ! Zonder Boers Makelaars was onze woning niet op zou2019n korte termijn verkocht.

Dhr. Hoogenberg (gerichte aankoop)
9

Zeer voorspoedig. Uitstekend geholpen en zeer realistische blik op de onderhandeling. Dat heeft ons geholpen een overwogen en verstandige keuze te maken.

Dhr. Johan Bollen
8

Plezierig contact, werd goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, en alles leidde tot een prima verkoop.

Anoniem
8

Deskundige en betrokken medewerkers Ook de dames op kantoor.. Ik zou deze makelaar aanbevelen bij de verkoop/aankoop.

Anoniem
9

Erg prettige makelaar(s). Kundig en niet opdringerig en 'gladjes'. Zou ik absoluut aan een ander aanbevelen.

le Granse
8

Prettig contact met makelaar. Goede informatie. Heel goede beschrijving van de woning voor de verkoop.

Dhr. Marc Marsman
9

Gewoon de beste van Apeldoorn.

Anthony Schouten
9

Zeer deskundig vriendelijk kennis van de markt

Dhr. Brons
9

Egenlijk ging alles perfect.! Ik heb precies het bedrag wat ik in mijn hooft had gekregen voor míjn huis. Názorg ook prima.

Mevr. M. Massen
9

Goede communicatie. Meedenkend. Volstaat in wat hij doet Kennis & vakbekwaam Altijd goed te bereiken en vragen werden duidelijk beantwoordt Wij waren tevreden!

Dhr. J.H.W. van Weerdenburg
8

De service is uitstekend, Boers denkt mee, bij aan- en verkoop, blijft voortdurend alert hoe de verkoop verloopt en geeft goede adviezen.

Mevr. Scheerder
9

Persoonlijk contact was super fijn. Contact met de telefoniste gaf meteen het gevoel dat ze wist wie ik was, dat vind ik geweldig. Lekker gewoon en duidelijk met uitleg.

Anoniem
9

Goede bereikbaarheid, snelle terugkoppeling en persoonlijke benadering. De prijs was een van de goedkoopste uit de regio.

Erik van de Loosdrecht
9

Zonder twijfel vertrouwd gevoel.

Bollen
8

Prettige persoon die vertrouwen uitstraald

Karin Klein Obbink
9

wist van mijn moeder dat Marnix een uitstekende makelaar is, persoonlijk

Albert Mulder
8

Ben zeer tevreden op de manier hoe als het nu gaat . Contact , hoe het huis wordt aangeboden in de markt en de klantvriendelijkheid van uw makelaarsbureau!!

De heer Landegent
8

Vriendelijk

Annemijn Savelkoel
9

prettige samenwerking

Anoniem
10

Diverse huizen bekeken met Marnix als aankoopmakelaar. Marnix weet de minpunten van een huis goed te benoemen en ziet ook de details die je zelf niet direct ziet maar wel van belang zijn voor het totaalplaatje. Daarnaast heeft hij goede kennis van de markt en ook inzicht in de kosten van de verbeterpunten. De bezichtigingen met Marnix waren altijd erg prettig. Het uiteindelijke koopcontract wordt ook uitgebreid besproken zodat je weet waar je jouw handtekening onder zet. Voor ons was het erg waardevol om Marnix als aankoopmakelaar te hebben en zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Jeannette Weenink- de Weerd
9

Het eerste gesprek met Gerben was al zeer positief. Hij nam initiatief, was vriendelijk en kwam na wat hij zei. Na de bezichtiging van de Debussylaan was zijn vraag of hij de Aluminiumweg mocht verkopen, dacht ik gelijk....die verstaat zijn vak. Komt hij een kandidaat koper tegen voor ons huis, dan zal hij die zeker aanbevelen. Gesprek met Marnix ook heel positief en het contact met de office manager erg fijn, kortom heb er vertrouwen in.

John Borghoff
8

Denk dat het de beste keuze is we wachten af haha

Anoniem
9

Mijn partner en ik zijn erg tevreden over de dienstverlening en service welke door u201cteam Boers Makelaarsu201d ons is geboden. Er wordt altijd helder, realistisch en eerlijk gecommuniceerd. Je krijgt altijd een goede terugkoppeling na bezichtigingen en tussentijds wordt je op de hoogte gehouden en eventuele tactieken besproken. De samenwerking is erg prettig geweest en wij kunnen Boers Makelaars aan iedereen aanbevelen!

Anoniem
8

Na mindere ervaringen met een eerdere makelaar was dit onze tweede makelaar. Verkoop verliep nu met inzet en professioneel. Wat vooral opviel was de goede communicatie en terugkoppeling, vooral ook van de bureauondersteuning. Waren dit niet zo gewend. Wij zijn zeker tevreden over het procesverloop en willen deze makelaar beslist aanbevelen.

Francis Brom
7

Niet alles gaat foutloos, maar er is gewoon leuk contact en je krijgt antwoord op je vragen. Het blijft mensenwerk. Nu nog even afwachten hoe alles gaat verlopen, want we zitten pas aan het begin van de verkoop van het huis van onze overleden zus. Voor ons is dit geen vrijwillige keuze maar een moeten. Dus onze lat ligt niet zo heel hoog met het verkopen van dit huis. De makelaar komt uit dezelfde wijk en kan enthousiasme opbrengen voor het huis, dat vinden wij belangrijk. We zijn prima tevreden tot nu toe.

Angela Scheerder
9

Super klant gericht. Erg plezierig in omgang, voel me gehoord en gezien

Anoniem
9

Heeft eigenlijk geen toelichting nodig cijfers spreken voor zich. Zou deze makelaar aanraden, prettige samenwerking mee gehad.

Jan Timmerman
8

Alles loopt goed

Mevr. Lou Etienne
10

Contact verliep heel erg prettig. Ik kan niets anders zeggen. Als ik een vraag had werd deze vrijwel dezelfde dag beantwoord. Na iedere bezichtiging werd ik even gebeld met een verslagje en een inschatting over een eventueel vervolg. De bezichtigingen werden gepland middels een digitale agenda. Als het even niet uitkwam was het ook geen probleem om te schuiven. Waarom ik de makelaar ook als erg prettig heb ervaren is dat ik een kat heb. Vaak erg lastig in verband met bezichtigingen. Boers Makelaars vond het geen probleem dat mijn kat gewoon aanwezig was in de woning en zorgde er ook voor dat mijn kat netjes binnen bleef.

Terug
Recent bekeken