Dit hebben onze klanten ervaren...

Leon Timmer
9

Gerben heeft ons in de contactmomenten voldoende ruimte gegeven om onze eigen weg te volgen. Hij dringt zich niet op en voorziet ons van advies. Hij kan de te zetten stappen goed voor ons schetsen, wat enige druk bij ons wegneemt.

Dhr. Hoogenberg (gerichte aankoop)
9

Zeer voorspoedig. Uitstekend geholpen en zeer realistische blik op de onderhandeling. Dat heeft ons geholpen een overwogen en verstandige keuze te maken.

Anoniem
9

Vriendelijk en kundig team Altijd correct te woord gestaan ! Zonder Boers Makelaars was onze woning niet op zou2019n korte termijn verkocht.

Dhr. Johan Bollen
8

Plezierig contact, werd goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, en alles leidde tot een prima verkoop.

Anoniem
8

Deskundige en betrokken medewerkers Ook de dames op kantoor.. Ik zou deze makelaar aanbevelen bij de verkoop/aankoop.

Anoniem
9

Erg prettige makelaar(s). Kundig en niet opdringerig en 'gladjes'. Zou ik absoluut aan een ander aanbevelen.

le Granse
8

Prettig contact met makelaar. Goede informatie. Heel goede beschrijving van de woning voor de verkoop.

Dhr. Marc Marsman
9

Gewoon de beste van Apeldoorn.

Anthony Schouten
9

Zeer deskundig vriendelijk kennis van de markt

Dhr. Brons
9

Egenlijk ging alles perfect.! Ik heb precies het bedrag wat ik in mijn hooft had gekregen voor míjn huis. Názorg ook prima.

Mevr. M. Massen
9

Goede communicatie. Meedenkend. Volstaat in wat hij doet Kennis & vakbekwaam Altijd goed te bereiken en vragen werden duidelijk beantwoordt Wij waren tevreden!

Dhr. J.H.W. van Weerdenburg
8

De service is uitstekend, Boers denkt mee, bij aan- en verkoop, blijft voortdurend alert hoe de verkoop verloopt en geeft goede adviezen.

Mevr. Scheerder
9

Persoonlijk contact was super fijn. Contact met de telefoniste gaf meteen het gevoel dat ze wist wie ik was, dat vind ik geweldig. Lekker gewoon en duidelijk met uitleg.

Anoniem
9

Goede bereikbaarheid, snelle terugkoppeling en persoonlijke benadering. De prijs was een van de goedkoopste uit de regio.

Erik van de Loosdrecht
9

Zonder twijfel vertrouwd gevoel.

Bollen
8

Prettige persoon die vertrouwen uitstraald

Karin Klein Obbink
9

wist van mijn moeder dat Marnix een uitstekende makelaar is, persoonlijk

Albert Mulder
8

Ben zeer tevreden op de manier hoe als het nu gaat . Contact , hoe het huis wordt aangeboden in de markt en de klantvriendelijkheid van uw makelaarsbureau!!

De heer Landegent
8

Vriendelijk

Annemijn Savelkoel
9

prettige samenwerking

Anoniem
10

Diverse huizen bekeken met Marnix als aankoopmakelaar. Marnix weet de minpunten van een huis goed te benoemen en ziet ook de details die je zelf niet direct ziet maar wel van belang zijn voor het totaalplaatje. Daarnaast heeft hij goede kennis van de markt en ook inzicht in de kosten van de verbeterpunten. De bezichtigingen met Marnix waren altijd erg prettig. Het uiteindelijke koopcontract wordt ook uitgebreid besproken zodat je weet waar je jouw handtekening onder zet. Voor ons was het erg waardevol om Marnix als aankoopmakelaar te hebben en zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Jeannette Weenink- de Weerd
9

Het eerste gesprek met Gerben was al zeer positief. Hij nam initiatief, was vriendelijk en kwam na wat hij zei. Na de bezichtiging van de Debussylaan was zijn vraag of hij de Aluminiumweg mocht verkopen, dacht ik gelijk....die verstaat zijn vak. Komt hij een kandidaat koper tegen voor ons huis, dan zal hij die zeker aanbevelen. Gesprek met Marnix ook heel positief en het contact met de office manager erg fijn, kortom heb er vertrouwen in.

John Borghoff
8

Denk dat het de beste keuze is we wachten af haha

Anoniem
9

Mijn partner en ik zijn erg tevreden over de dienstverlening en service welke door u201cteam Boers Makelaarsu201d ons is geboden. Er wordt altijd helder, realistisch en eerlijk gecommuniceerd. Je krijgt altijd een goede terugkoppeling na bezichtigingen en tussentijds wordt je op de hoogte gehouden en eventuele tactieken besproken. De samenwerking is erg prettig geweest en wij kunnen Boers Makelaars aan iedereen aanbevelen!

Anoniem
8

Na mindere ervaringen met een eerdere makelaar was dit onze tweede makelaar. Verkoop verliep nu met inzet en professioneel. Wat vooral opviel was de goede communicatie en terugkoppeling, vooral ook van de bureauondersteuning. Waren dit niet zo gewend. Wij zijn zeker tevreden over het procesverloop en willen deze makelaar beslist aanbevelen.

Francis Brom
7

Niet alles gaat foutloos, maar er is gewoon leuk contact en je krijgt antwoord op je vragen. Het blijft mensenwerk. Nu nog even afwachten hoe alles gaat verlopen, want we zitten pas aan het begin van de verkoop van het huis van onze overleden zus. Voor ons is dit geen vrijwillige keuze maar een moeten. Dus onze lat ligt niet zo heel hoog met het verkopen van dit huis. De makelaar komt uit dezelfde wijk en kan enthousiasme opbrengen voor het huis, dat vinden wij belangrijk. We zijn prima tevreden tot nu toe.

Angela Scheerder
9

Super klant gericht. Erg plezierig in omgang, voel me gehoord en gezien

Anoniem
9

Heeft eigenlijk geen toelichting nodig cijfers spreken voor zich. Zou deze makelaar aanraden, prettige samenwerking mee gehad.

Jan Timmerman
8

Alles loopt goed

Mevr. Lou Etienne
10

Contact verliep heel erg prettig. Ik kan niets anders zeggen. Als ik een vraag had werd deze vrijwel dezelfde dag beantwoord. Na iedere bezichtiging werd ik even gebeld met een verslagje en een inschatting over een eventueel vervolg. De bezichtigingen werden gepland middels een digitale agenda. Als het even niet uitkwam was het ook geen probleem om te schuiven. Waarom ik de makelaar ook als erg prettig heb ervaren is dat ik een kat heb. Vaak erg lastig in verband met bezichtigingen. Boers Makelaars vond het geen probleem dat mijn kat gewoon aanwezig was in de woning en zorgde er ook voor dat mijn kat netjes binnen bleef.

Rolus Karssen
10

vriendelijk en goed geholpen top

Mevr. Sabine Wösten
10

Leuke en betrouwbare personeel. Het ging bij ons om het verkopen van onze eerste woning en wij hadden veel vragen. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en ze hadden alle tijd voor ons. De woning was binnen een maand verkocht.

Dhr. John Troch (gerichte aankoop)
9

De bereikbaarheid en terugkoppeling was soms wat langzamer dan ik zou willen wensen, hetgeen een persoonlijk gevoel is, maar het eindresultaat was prima, waar we zeer dicht in de buurt van onze persoonlijke wensen en verwachtingen zijn uitgekomen en alle voorkomende activiteiten zijn uitstekend gemanaged door de makelaar. Al met al een uitstekende ervaring opgedaan en zou ik bij een eventuele volgend traject beslist wederom van deze makelaar gebruik zou maken.

Anoniem
8

Contact met de makelaar verliep prettig. De verwachtingen waren vooraf duidelijk. Geen bijzonderheden verder.

Zegwaard
8

Wij kregen een advies. Maar hadden zelf een ander voorstel. We zijn samen tot een goed middenweg uitgekomen

Anoniem
10

Gelijk bij het eerste oriënterende gesprek al een klik met Marnix Boers. Goede uitleg over het totale verkoopproces. Er wordt een zeer goede fotograaf ingeschakeld die top opnames van onze woning heeft gemaakt. De verkooptekst erbij heeft de rest gedaan. Er vind goede begeleiding vanuit het kantoor van Boers Makelaars plaats en bezoeken worden netjes afgestemd en na een bezoek geëvalueerd. Marnix Boers weet de juiste sterke en zwakke punten, want die zijn er natuurlijk ook al wil je die als verkoper liever niet zien, te benoemen. Dat resulteert uiteindelijk in de juiste verkoopprijs voor jou als verkoper en natuurlijk ook voor de aankopende partij. Er wordt door Boers makelaars goed gecommuniceerd nadat de verkoop rond was. De inhoud van de verkoopakte wordt goed uitgelegd. Alles gaat in een informele sfeer en constant persoonlijk. Ook bij vragen is Marnix Boers maar zeker zijn collega Gerda Van Brug altijd bereikbaar of ze nemen per omgaande contact met je op. Over het gehele traject gezien een zeer goede makelaar met een stuk persoonlijke aandacht en begeleiding en dat voor een reële prijs!

Dhr. Plattje
9

Erg goede ervaring. Deskundige en vriendelijke mensen. Begin dit jaar eerste contact maar op dat moment besloten nog niet gelijk te verkopen. In de tussentijd contact gehouden en in september besloten toch te gaan verkopen. Vanaf toen is alles erg snel gegaan maar goed geregeld door de makelaar. Contact was ook goed. Bij vragen van onze kant werden we snel geholpen, aangezien iedereen bij Boers van elkaar weten wat ze doen, in tegenstelling tot veel andere makelaars. Mocht ik ooit mijn nieuwe woning verkopen dan ga ik zeker weer naar Boers.

Dhr. M.T.B. van Welie
10

Uitermate plezierige en professionele begeleiding bij de verkoop gehad. Vanaf het eerste contact van kennismaking ter plekke - waarbij Marnix Boers alle verkopen in de omgeving en straat al bij zich had - ben ik bij elke stap in de verkoop begeleid. De samenwerking hierbij - ik verkoop vanuit de rol van testamentair executeur - zoals leeghalen van het pand, opnemen tot verkoop, alsmede vooraf gewenste NWWI taxatie is perfect verlopen.

Bep Alberts
7

Door contact goede indruk van actieve houding, en ervaring met andere woningen in de straat.

Emrah Abayli
7

Alles ging heel flot

Dhr. De heer en mevrouw H. Schoten
8

Goeie makelaar. Geen klachten gehad. Hij heeft ons goed geholpen. Ik ben blij met de makelaar. En kan hem iedereen aanbevelen

Marcel van Leeuwen
8

goed contact en makkelijk bereikbaar, en komt zijn afspraken na.

Malou Moespot
10

Fijne makelaar!

Dhr. J. Latiers
8

We zijn uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis. Ze namen alle tijd bij de intake, terwijl we toch onverwacht binnenvielen. Ze hebben ons daarna ook altijd snel en goed geholpen bij alle vragen die we hadden en problemen die we tegenkwamen. Ze dachten met ons mee. De prijs viel achteraf tegen omdat we geen rekening hadden gehouden met de btw die erbij kwam.

Dhr. De heer Schouten
9

Weet U een betere makelaar? Ik heb ZEER goede ervaring. Heel actief en prettig in de omgang, geen 9 tot 5 mentaliteit Aanbevolen!

Mevr. A.F.J. Wolters
9

Een hele betrouwbare makelaar, doet wat die zegt, ook als aankoop makelaar is hij zeer vakkundig.

Dhr. Jansen (gerichte aankoop)
8

Het contact was prima met de makelaar. De uitleg over aankoop huis was duidelijk zo ook over het koopcontact. Helaas was niet altijd de telefoniste aanwezig en kreeg je iemand anders maar werd er niet altijd terug gebeld of het goed doorgegeven door de centrale? Veders zijn wij uitstekend tevreden.

Anoniem
9

Ik ben zeer tevreden, de contacten met de medewerkers waren heel plezierig en de verkoop verliep voorspoedig.

Dhr. Molenaar (gerichte aankoop)
10

Het contact met de makelaar verliep goed en gemoedelijk. Marnix is kritisch op eventuele minpunten van een huis, en bij een bezichtiging waar hij het huis niet aankoop-waardig vindt steekt hij dat ook niet onder stoelen of banken. Zeer waardevol en een echte aanrader.

Mevr. Daan Kuiper (gerichte aankoop)
8

Contact was goed. Makelaar heeft verstand van zaken en geeft een eerlijk oordeel. Is open in contact. Wij gingen een huis bezichtigen waar het nodige aan moest gebeuren en wat niet allemaal klopte....hij zegt dan ook dat het een prutshuis is en niet verstandig om mee verder te gaan. Waardeer de kritische noten.

Terug