Dit hebben onze klanten ervaren...

Robert Hoornenborg
10

Het contact met boers makelaars verliep super! Boers makelaar helpt je goed, denkt mee, geeft.je goeie adviezen. Onze makelaar verstaat het begrip "garantiemakelaar" Bijzonder goed. Hij bied je zekerheden/ garanties / zeer goed gevoel bij het verkopen van je huis. Wij zouden boers makelaar ZEKER aanbevelen bij anderen.

Anoniem
9

Direct bij kennismaking met de makelaar al een goed en prettig gesprek gehad. In het vervolgtraject elke keer direct feedback teruggehad van de makelaar, wat zeer positief was. Makelaar stond ook open voor ideeen vanuit onze kant. Samen de strategie bepaald wat uiteindelijk tot een snelle verkoop van de woning heeft geleid.

Anoniem
8

De samenwerking met de makelaar was goed. Bij vragen over het verkooptraject werd ik goed en kundig geholpen.

Anoniem
10

Het hele traject verliep perfect volgens plan. Alles wat we afgesproken hadden is nagekomen. De woning stond na precies 1 week al op funda, supersnel! Mede dankzij de office manager die alle administratieve zaken snel en perfect op orde had. Hele fijne makelaar in de communicatie, goed voorbereid en ik wist precies wat ik kon verwachten. Uiteindelijk is de woning binnen een week verkocht. Ook het opstellen en tekenen van de koopakte ging echt snel. Dank je wel Gerben Esenkbrink en Gerda van Brug!

Mevr. Kim de Ruiter
10

Het contact is heel goed en ze denken goed mee met alles en er wordt goed naar je geluisterd. De verkoop ging heel vlot.

Anoniem
9

Gerben van Boers Makelaars onderscheidde zich als verkoopmakelaar van ander makelaarsbedrijven in een meer persoonlijk en prettiger contact. Kennis en kunde zijn wat je mag verwachten en hij weet in duidelijke taal uit te leggen waar het om gaat. Hij heeft voor mij een goede prijs voor mijn appartement bedongen.

Dhr. Smorenburg (gerichte aankoop)
9

Aangezien we een gerichte aankoop deden was het contact met de makelaar kort. het contact verliep heel prettig en de makelaar onderhandelde prima voor ons. Het kantoor was altijd bereid zaken voor ons uit te zoeken en te regelen. Zeker aan te bevelen.

Dhr. Erik van Mourik (gerichte aankoop)
10

Persoonlijk contact en eerlijk advies.. deskundige makelaar die ons goed heeft geholpen met de aankoop van onze eerste woning.

John Westra
8

De makelaar is vriendelijk verstand van zaken Hij overweegt heel goed wat wel of niet kan en kijkt ook naar de rand zaken

Robert Hoornenborg
10

Wij zijn zeer tevreden over de omgang met jullie. Wij hebben geen op of aanmerkingen.

Tony Kars-Groeneveld
9

Een zeer attente en kordaat optredende makelaar, die bovendien verstand van zaken heeft. Met vertrouwen zijn we de samenwerking aangegaan en zullen we het proces voltooien.

Dhr. Johan Koren (zoeken en aankoop)
8

Alles verliep zoals je kan verwachten van een goede makelaar. Prima onderhandeling die ons genoeg heeft opgebracht.

Anoniem
10

Door een buurman is mij Boers Makelaars aanbevolen en het is mij inderdaad uitermate goed bevallen. Als je een huis koopt wil je dat het snel gaat, dat je goed op de hoogte wordt gehouden. Dat is allemaal gebeurd. Ik ben zeer tevreden!

Johan de Haan
10

Ik ben echt tevreden.

Anoniem
10

Het contact verliep vanaf dag 1 zeer goed. We werden zeer deskundig begeleid zowel bij de verkoop van ons huis, als de aankoop van ons nieuwe huis.

Erik Drost
8

prima dienstverlening

Anoniem
9

Zeer tevreden over makelaar Boers, we zijn zeer kundig geholpen. En over de aanpak voor de verkoop van onze woning zijn we zeer tevreden. Als we ooit weer een makelaar nodig hebben nemen we zeker weer Makelaar Boers. Marcel en Diny

Anoniem
9

Het verliep allemaal soepel en je kan alles aan ze vragen en ze helpen je er ook bij

Mevr. Hofman
9

Erg prettige samenwerking op basis van gelijkwaardigheid en respect. Gerben is uitermate rustig en geduldig. Reageert snel; is altijd bereikbaar evenals kantoor waar Gerda ook erg vriendelijk is tijdens telefonisch contact en op de hoogte is van de gang van zaken.

Anoniem
8

Prima service, meedenkend. Na elk kijkersbezoek een terugkoppeling wat de mensen van het huis vonden. Met een week was het huis voor de vraagprijs verkocht.

Mevr. Cristina de Graaf
10

Een hele fijne makelaar we raden het zeker aan. Zijn zeer tevreden

Ronald Baan
9

9

Dhr. Gruppen
9

De intake was gelijk al plezierig. Er werd goed geluisterd naar de wens van de klant. de communicatie over bezichtigingen geel heel goed. De verdere afwikkeling heb ik ook als heel prettig ervaren.

Anoniem
10

Fijne makelaar, kennis van zaken en realistisch. Denkt mee en fijn in 't contact. Kent de woningmarkt goed.

Dhr. Sjoerd Bouwmeester
10

Zowel bij aankoop als verkoop van ons huis verliep het contact goed. Telefonisch altijd te bereiken en eerlijk advies. Wij zijn zeer tevreden!

Anoniem
9

Super geholpen met de verkoop van ons huis. Boers makelaars speelde goed in op haperingen door externe factoren (landelijk makelaar systeem en ingehuurde fotograaf). Zij hebben er veel aan gedaan om dit allemaal voor ons op te lossen. Daarnaast zijn wij erg tevreden met de uiteindelijke verkoopprijs. Heldere communicatie van zowel de makelaars als de office manager.

Dhr. Regterschot
8

Met alle medewerkers was het contact prima. Kregen goed antwoord op onze vragen en alles verliep zeer prettig. We kunnen dit makelaarskantoor zeker aanraden.

Esmaralda Jordaan
10

Kan niet anders zeggen dan dat we tot nu toe echt super tevreden zijn! Vriendelijke mensen goede hulp enz

Annelies Koning
8

Professionele begeleiding om je huis te verkopen. Duidelijke afspraken van te voren en een snelle reactie op vragen. Veel ervaring en kennis over de huizenmarkt en manier van presenteren van de woning.

Anoniem
8

Veelvuldig contact gehad tijdens de onderhandelingen. Was ook een prima plan gemaakt. Uiteindelijk tevreden met de koopsom en de service.

Dhr. Meulenberg (gerichte aankoop)
9

Korte lijnen, goed bereikbaar en staan altijd klaar voor goed advies. wij zijn er heel tevreden mee!

Wesley Westrik
9

Ik vind gelijk waardigheid en respect erg belangrijk. Dit is voor mij de basis voor een goede samenwerking.

Aaldrik Drenth
8

Een makelaar die de persoonlijke kant van zaken doet belangrijk vindt!

Marloes van van Kooten-Jacobs
10

Nvt

Anoniem
10

Heel tevreden met Tom Vos als aankoopmakelaar. Hij neemt de tijd voor je, is vriendelijk, kijkt goed mee en ontzorgt volledig. Back-Office altijd bereikbaar en ook heel behulpzaam.

Paul Borgers
9

De makelaar toont persoonlijke betrokkenheid en is ook geïnteresseerd in onze beweegredenen.

maaike oud
10

Wat valt er te verbeteren? Alles verliep vlotjes, vanaf het eerste contact.

Dhr. Jansen
7

Zeer tevreden over de makelaar, goed en snel verkocht. Kan de makelaar aan raden. Goede afspraken na gekomen.

Anoniem
9

Boers Makelaars is een zeer prettige, deskundige makelaar om mee samen te werken. De heer Boers beschikt over een goede kennis van de huizenmarkt en voorziet je van onderbouwde adviezen als het gaat om aan- en verkoop van een woning. Boers Makelaars is tevens geïnteresseerd in je als persoon, wat bij een aankoop van een woning een win-win situatie oplevert.

Dhr. Arwin van den Belt
8

Ik ben heel erg tevreden over de service die Gerben en Gerda verleend hebben. Het is een goeie makelaar!

Dhr. Lambert Berends
9

Prettig en deskundig contact. Een aanrader voor zij die een in de regio goed ingevoerde makelaar zoeken.

Dhr. Kobes
9

Niets is prettiger dan mensen te treffen, die enerzijds uiterst plezierig in omgang zijn maar anderzijds ook no nonsense zaken doen. Uiteraard niet onbelangrijk is dat de woning ook nog eens in no time verkocht was. Vanuit het westen van Nederland beveel ik daarom dan ook oprecht makelaar Boers van harte aan.

Anoniem
10

Heel tevreden met Tom Vos als aankoopmakelaar. Hij neemt de tijd voor je, is vriendelijk, kijkt goed mee en ontzorgt volledig.

Huidige bewoners
10

6 jaar geleden Boers als aankoop makelaar ontmoet. Nu ruim 6 jaar later als verkoop makelaar. En nog steeds een goed bedrijf, veel kunde en goed bereikbaar.

Nancy Bijlemeer
10

Boers makelaars heeft het gehele proces begeleid, de verkoop van onze eigen woning en de aankoop van ons nieuwe huis. We zijn voorzien van goede (bouwtechnische) adviezen. Ook de verkoop van ons eigen huis is vakkundig, plezierig en op een reële basis gebeurd.

Jaap Besemer
9

Prima benadering, open en eerlijk, belooft geen gouden bergen, maar wijst ook op zwakke punten van te verkopen huis.

Jan Gruppen
10

Er was sprake van een prettig intakegesprek met duidelijke uitleg van de procedure

Arwin van den Belt
8

Ben heel erg tevreden over de verkoop van mijn woning. Gerben en Gerda hebben dit heel erg goed gedaan en de woning is heel snel verkocht.

Simon Rave
10

Prettige communicatie, afspraken worden nagekomen en eventuele vragen zelfs per mail worden direct opgepakt en beantwoord.

Eef Bolders
10

Fijn en eerlijk kantoor.

Terug
Recent bekeken