Dit hebben onze klanten ervaren...

Nancy Bijlemeer
9

We zijn via De Hypotheker gewezen op de Boers garantiemakelaars. Onze eerste bezichtiging was van een woning die via Boers garantiemakelaars te koop staat. De rondleiding, de informatie die werd gegeven en de wijze waarop dit gebeurde was voor ons de reden om onze woning te verkopen via Boers garantiemakelaars.

Th. Kobes
8

Prettig contact, duidelijk afspraken / prijsstelling, goede ondersteuning. Serieuze partij in onze verkoop

Anoniem
9

Contacten met Boers makelaars verlopen soepel en prettig evenals de administratieve afhandeling van de aankoop. Aan te raden!

Wim Altink
8

Klantvriendelijk Service gericht

Wim Tak
10

Goed en correct geholpen, heel fijn contact.

Harmen Brouwer
9

Boers Makelaars is een erg prettige firma om mee te werken. Zowel de makelaar als de mensen op kantoor zijn goed bereikbaar en doen echt hun best. Zo wordt het maximale eruit gehaald voor de verkoper en in ons geval ook de koper

Marloes de Haas
9

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding die wij hebben gehad bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze oude woning. Het team is goed op elkaar ingespeeld. Het contact was zeer goed en niks was teveel gevraagd!

Lammert Regterschot
9

tot nu toe loopt alles prima

Frans van der Bijl
8

Voor zover de contacten tot nu toe hebben plaatsgevonden, dus intake en plaatsing op Funda en alles wat daarbij hoort, zijn wij tevreden.

Mevr. Claire Vervoort (zoeken en aankoop)
9

Werken hard om aan de wensen van klant te voldoen en ... met resultaat ! Super fijn geholpen en op elk moment bereikbaar. Wij zouden Boers Makelaardij een volgende keer weer inschakelen!

Anoniem
9

Ondanks de vakantieperiode heeft de makelaardij Boers ons prima geholpen. Doordat er steeds opnieuw door een financiële medewerker eisen werden gesteld en financiële problemen bij de koopster door een bank werden verwacht, (Dit laatste bleek onterecht te zijn) hebben zij toch de vinger aan de pols gehouden.

Hans Stel
9

Prima contact en medewerking met onze wensen

Dhr. De heer Schouten
9

Deze makelaar doet het op ALLE fronten ZEER goed. Ik zou niet weten welke makelaar dit kan verbeteren. Zeer goede kennis van de plaatselijk markt en manier van aanpakken is subliem. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook buiten kantooruren te bereiken Zeer goede service van makelaars en backoffice. Een warme aanbeveling is op z'n plaats. Kantoor is gevestigd op goede locatie

Anoniem
10

Wij zijn zeer correct en deskundig met raad en daad terzijde gestaan door alle medewerkers van Boers makelaardij. Met deze makelaar zou ik wanneer nodig, meteen weer in zee gaan. Super.

Anoniem
9

Het kantoor van de makelaardij was feitelijk altijd bereikbaar en coördineerde uitstekend. De makelaar heeft ons met deskundig advies begeleid bij de keuze van de woning en een mooie prijs kunnen uitonderhandelen.

Manon Biesheuvel
9

De makelaar is heel professioneel en heeft een reële beoordeling afgegeven .

Gerda Groothedde
8

vertrouwen in deskundigheid/kennis van zaken/groootte van praktijk

Dhr. Johan Brink
9

Erg vriendelijk! Tekst voor de woning klopte in eerste instantie niet helemaal, maar verder goed opgepakt

Alfred Nikkels
9

nou tot nu toe geen problemen ondervonden. goede service .zeker aan te bevelen.

Dhr. Pieters
10

We zijn zeer tevreden over Boers Makelaars. Ze hebben snel gereageerd op ons verzoek ons huis te gaan verkopen en direct actie genomen om de foto's, de beschrijving en video te maken. Alle activiteiten rondom de verkoop van het huis verlopen via internet en social media en dit werkt super efficiënt. Ook het plannen van de bezichtigen verliep heel soepel. We hebben ons huis binnen 4 weken verkocht en zijn hier heel tevreden over.

Mevr. van Schuilenburg (gerichte aankoop)
10

Contact met de makelaar verliep prima , snel antwoord op al onze vragen, alles werd goed voor ons geregeld. Top

Jos van de Kamp
8

Behalve het vertrouwen dat de makelaar uitstraalt is ook de positieve professionele houding van de rest van het personeel zeer prettig

Willem Metz
8

tot nu toe alle afspraken nagekomen

Anoniem
9

Goede advisering en begeleiding, daardoor snel een goed resultaat behaald. Zeer tevreden over de communicatie.

Anthony Schouten
10

Deze makelaar is VOORTREFFELIJK

Dhr. De heer Schouten
9

Deze makelaar is ZEER deskundig. Geeft goed advies. Kennis van de markt is subliem. Ik beveel deze makelaar aan! Zal bij een volgende gelegenheid zeker weer bij Boers aankloppen. De nieuwe kantoor locatie straalt zelfde kwaliteit uit als de mensen die Makelaar Boers maken tot wat het is. Ga zo door en dan worden jullie het grootste kantoor van Apeldoorn.

Esther Hein
8

Wij houden van retro en anders dan het doodgewone, dat is terug te vinden in onze retro toilet en tadelakt badkamer. Waar alle andere makelaars het een minpunt vonden omdat het afwijkt van het geijkte patroon, hebben we daar bij makelaar Boers niets van gemerkt. Dat vonden wij een goede reden om voor makelaar Boers te kiezen.

Henk Biesheuvel
8

Was snel contact en prettige samenwerking

Mevr. Driessen
9

Het contact verliep heel prettig. We werden goed op de hoogte gehouden van alles en vragen werden snel beantwoord. Al met al gewoon een goede samenwerking met een snelle verkoop van ons huis. Wij zijn blij!!

Dhr. Mulder
8

Alle contacten bij de verkoop ging via mijn ex . Zij woonde in de woning . Volgens mij was alles naar wens verlopen.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar was prettig. De waarde van onze woning konden wij niet inschatten. De makelaar kwam met voorbeelden van verkochte woningen in onze buurt en schatte op deze manier de haalbare verkoop prijs van de woning. De vraagprijs is wat hoger genomen en uiteindelijk een prijs gekregen tussen geschatte verkoopprijs en vraagprijs. De woning binnen een maand verkocht.

Anoniem
8

Gerben is een hele vriendelijke, nette en proffesionele makelaar. Goed bereikbaar, ook buiten openingsuren!! Top!

Albert Kloosterboer
10

Rabobank gaf aan om 2 makelaars te laten komen. Gerben kwam nadat de eerste makelaar geweest was. Hij gaf ons direct vertrouwen. Ook hebben wij jaren tegenover zijn grootouders gewoond. Het gesprek liep daardoor erg fijn. Ook de snelle wijze van afhandeling, zoals mail en foto/video liep vlotjes. De brochures zagen er netjes en overzichtelijk uit. Dus meneer Boers, Gerben moet wel in aanmerking komen voor opslag.

Massimiliano Porcu
9

Op dit moment kan ik niets bedenken

Wendy Man
10

positief uitstraling en meedenken

Anoniem
10

Marnix en zijn team hebben onderling snelle en goede communicatie. Marktkennis is goed en we hebben de samenwerking bij de verkoop van ons huis als prettig ervaren.

Anoniem
9

Het contact was goed en prettig. Toen er problemen waren aan de kant van de koper werd ik steeds prima op de hoogte gehouden.

Anoniem
10

Het team van Boers Makelaars in Apeldoorn heeft ons prima geholpen tijdens de aankoop van ons droomhuis. Wanneer je voor het eerst een huis koopt, dan is alle hulp meer dan welkom. Wij zijn erg blij met de persoonlijke aanpak en de adviezen die wij kregen van onze makelaar. Kortom, vriendelijke mensen met verstand van zaken. Nogmaals bedankt aan de medewerkers van Boers Makelaars voor jullie hulp!

Anoniem
8

Zeer prettige feedback na bezichtigingen. Staan open voor suggesties. Professionele support vanuit kantoor ! Nette afwikkeling, prettige mensen.

Anoniem
10

Gerben heeft ons fantastisch begeleid bij zowel de verkoop als de aankoop van onze woning. Hij heeft veel verstand van de huidige markt, maar is bovenal een fijn persoon in de communicatie. Hij wist onze behoefte goed in te schatten en bij vragen kregen wij direct en duidelijk antwoord. Wij zijn zeer blij met onze keuze en raden Boers zeker aan!

Robert Borgonjen
10

Woning is snel op Funda gekomen, dank daarvoor.

Jannette Harinck
8

Prettige, nuchtere snelle samenwerking!

Mevr. Weenink
9

Goed en eerlijk advies, super fijn contact met Gerben en daardoor ook snel verkocht. Goed te bereiken hulpvaardig zo als het hoort.

Dhr. Wilco Rietberg
9

De hele verkoop, inclusief het inplannen van de bezichtigingen verliep soepel. Onze woning was binnen no-time verkocht.

Monique Boerboom
9

Vanaf het eerste telefoon gesprek tot aan t plaatsen op funda heb ik met alle medewerkers waar contact mee is een goed gevoel bij elke stap die genomen wordt. Geen gepush, er wordt goed geluisterd naar mij als klant. Er worden goeie tips gegeven, kortom heel menselijk in de omgang en boers makelaars staat voor hun manier van verkopen zonder dat het alleen maar zakelijk voelt. Kortom ze zijn veerkrachtig in meedenken maar vergeten daarbij hun professionaliteit en markt kennis niet. Ook de ingezette externe partijen voor de foto's en het maken van de plattegrond verdienen een dikke pluim! Niets dan lof, nu nog de verkoop en dan ga ik bloemen uitdelen 😉

Leon Timmer
9

Gerben heeft ons in de contactmomenten voldoende ruimte gegeven om onze eigen weg te volgen. Hij dringt zich niet op en voorziet ons van advies. Hij kan de te zetten stappen goed voor ons schetsen, wat enige druk bij ons wegneemt.

Dhr. Hoogenberg (gerichte aankoop)
9

Zeer voorspoedig. Uitstekend geholpen en zeer realistische blik op de onderhandeling. Dat heeft ons geholpen een overwogen en verstandige keuze te maken.

Anoniem
9

Vriendelijk en kundig team Altijd correct te woord gestaan ! Zonder Boers Makelaars was onze woning niet op zou2019n korte termijn verkocht.

Dhr. Johan Bollen
8

Plezierig contact, werd goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, en alles leidde tot een prima verkoop.

Anoniem
8

Deskundige en betrokken medewerkers Ook de dames op kantoor.. Ik zou deze makelaar aanbevelen bij de verkoop/aankoop.

Terug
Recent bekeken