Dit hebben onze klanten ervaren...

Huidige bewoners
10

6 jaar geleden Boers als aankoop makelaar ontmoet. Nu ruim 6 jaar later als verkoop makelaar. En nog steeds een goed bedrijf, veel kunde en goed bereikbaar.

Nancy Bijlemeer
10

Boers makelaars heeft het gehele proces begeleid, de verkoop van onze eigen woning en de aankoop van ons nieuwe huis. We zijn voorzien van goede (bouwtechnische) adviezen. Ook de verkoop van ons eigen huis is vakkundig, plezierig en op een reële basis gebeurd.

Jaap Besemer
9

Prima benadering, open en eerlijk, belooft geen gouden bergen, maar wijst ook op zwakke punten van te verkopen huis.

Jan Gruppen
10

Er was sprake van een prettig intakegesprek met duidelijke uitleg van de procedure

Arwin van den Belt
8

Ben heel erg tevreden over de verkoop van mijn woning. Gerben en Gerda hebben dit heel erg goed gedaan en de woning is heel snel verkocht.

Simon Rave
10

Prettige communicatie, afspraken worden nagekomen en eventuele vragen zelfs per mail worden direct opgepakt en beantwoord.

Eef Bolders
10

Fijn en eerlijk kantoor.

Mirjam Bouwmeester
8

Een prettig contact met voldoende ruimte voor eigen ideeën. Marnix komt erg rustig over en geeft veel vertrouwen, zonder onnodige gekkigheid. Ook Gerben is rustig, zakelijk en enthousiast. Het telefonisch contact met kantoor verloopt prettig, plezierig en snel.

Arwin van den Belt
8

Gerben vind ik een hele prettige makelaar. Hij neemt de tijd voor je en leverd uitstekend werk. Vandaag met hem het voorlopige verkoopcontract getekend en daar nam hij ook heel erg de tijd voor. Afwachten, maar ik ben heel erg blij dat ik Boers als makelaar heb je gekozen 👍🏻👍🏻

Dhr. Henk Biesheuvel
10

Contact verliep heel erg goed. De verkoop begeleiding was erg goed..zelfs de eigenaar van het makelaarskantoor, deed de oplevering. Door ziekte van de adviseur, echt heel goed geregeld,

Dhr. Sormani
9

We werden altijd ruim van tevoten ingelicht over de bezichtigingen en daarna hoe ze verlopen waren. De medewerking vanuit het kantoor was ook uitstekend. Eén klein minpuntje is misschien dat de werking met IOS niet altijd optimaal werkte, waardoor de mailcommunicatie soms wat stroef ging. Maar dat zijn slechts futiliteiten. Alles was perfect geregeld verder niets op aan te merken.

Dhr. Linssen
10

Marnix is uitstekend op de hoogte van de huizenmarkt en de prijsontwikkelingen; de door hem voorgestelde vraagprijs lag 10% boven die van andere makelaars en het huis was binnen een week verkocht! Heel prettig contact, top bereikbaarheid. Van harte aanbevolen

Dhr. Jeroen Harleman en Wim Zomer
10

We lieten een aantal makelaars komen, maar Marnix Boers had zich verreweg het beste voorbereid en daarom kozen we voor hem. We hebben daar geen spijt van gehad. Behalve alle achtergrond informatie, kadaster enz. verzameld, werden er schitterende foto's genomen en plattegronden gemaakt. Het contact gedurende het (best wel lange) verkoop traject met alle medewerkers was uitstekend. We kunnen Boers van harte aanraden!

Dhr. J.M. van de Kamp
9

Voor iedereen die niet allen zijn huis wilt verkopen maar ook gebruik wilt maken van een deskundige en vooral prettige makelaar: Kies Boers Altijd klaar voor een gedegen ondersteuning, antwoord op vragen, de tijd nemen en je een gewaardeerde klant laten voelen: Kies Boers Natuurlijk zijn er ook minpuntjes maar als ik die verzamel dan heb ik maar een kleine, niets betekenende verzameling.

Nancy Bijlemeer
9

We zijn via De Hypotheker gewezen op de Boers garantiemakelaars. Onze eerste bezichtiging was van een woning die via Boers garantiemakelaars te koop staat. De rondleiding, de informatie die werd gegeven en de wijze waarop dit gebeurde was voor ons de reden om onze woning te verkopen via Boers garantiemakelaars.

Th. Kobes
8

Prettig contact, duidelijk afspraken / prijsstelling, goede ondersteuning. Serieuze partij in onze verkoop

Anoniem
9

Contacten met Boers makelaars verlopen soepel en prettig evenals de administratieve afhandeling van de aankoop. Aan te raden!

Wim Altink
8

Klantvriendelijk Service gericht

Wim Tak
10

Goed en correct geholpen, heel fijn contact.

Harmen Brouwer
9

Boers Makelaars is een erg prettige firma om mee te werken. Zowel de makelaar als de mensen op kantoor zijn goed bereikbaar en doen echt hun best. Zo wordt het maximale eruit gehaald voor de verkoper en in ons geval ook de koper

Marloes de Haas
9

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding die wij hebben gehad bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze oude woning. Het team is goed op elkaar ingespeeld. Het contact was zeer goed en niks was teveel gevraagd!

Lammert Regterschot
9

tot nu toe loopt alles prima

Frans van der Bijl
8

Voor zover de contacten tot nu toe hebben plaatsgevonden, dus intake en plaatsing op Funda en alles wat daarbij hoort, zijn wij tevreden.

Mevr. Claire Vervoort (zoeken en aankoop)
9

Werken hard om aan de wensen van klant te voldoen en ... met resultaat ! Super fijn geholpen en op elk moment bereikbaar. Wij zouden Boers Makelaardij een volgende keer weer inschakelen!

Anoniem
9

Ondanks de vakantieperiode heeft de makelaardij Boers ons prima geholpen. Doordat er steeds opnieuw door een financiële medewerker eisen werden gesteld en financiële problemen bij de koopster door een bank werden verwacht, (Dit laatste bleek onterecht te zijn) hebben zij toch de vinger aan de pols gehouden.

Hans Stel
9

Prima contact en medewerking met onze wensen

Dhr. De heer Schouten
9

Deze makelaar doet het op ALLE fronten ZEER goed. Ik zou niet weten welke makelaar dit kan verbeteren. Zeer goede kennis van de plaatselijk markt en manier van aanpakken is subliem. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook buiten kantooruren te bereiken Zeer goede service van makelaars en backoffice. Een warme aanbeveling is op z'n plaats. Kantoor is gevestigd op goede locatie

Anoniem
10

Wij zijn zeer correct en deskundig met raad en daad terzijde gestaan door alle medewerkers van Boers makelaardij. Met deze makelaar zou ik wanneer nodig, meteen weer in zee gaan. Super.

Anoniem
9

Het kantoor van de makelaardij was feitelijk altijd bereikbaar en coördineerde uitstekend. De makelaar heeft ons met deskundig advies begeleid bij de keuze van de woning en een mooie prijs kunnen uitonderhandelen.

Manon Biesheuvel
9

De makelaar is heel professioneel en heeft een reële beoordeling afgegeven .

Gerda Groothedde
8

vertrouwen in deskundigheid/kennis van zaken/groootte van praktijk

Dhr. Johan Brink
9

Erg vriendelijk! Tekst voor de woning klopte in eerste instantie niet helemaal, maar verder goed opgepakt

Alfred Nikkels
9

nou tot nu toe geen problemen ondervonden. goede service .zeker aan te bevelen.

Dhr. Pieters
10

We zijn zeer tevreden over Boers Makelaars. Ze hebben snel gereageerd op ons verzoek ons huis te gaan verkopen en direct actie genomen om de foto's, de beschrijving en video te maken. Alle activiteiten rondom de verkoop van het huis verlopen via internet en social media en dit werkt super efficiënt. Ook het plannen van de bezichtigen verliep heel soepel. We hebben ons huis binnen 4 weken verkocht en zijn hier heel tevreden over.

Mevr. van Schuilenburg (gerichte aankoop)
10

Contact met de makelaar verliep prima , snel antwoord op al onze vragen, alles werd goed voor ons geregeld. Top

Jos van de Kamp
8

Behalve het vertrouwen dat de makelaar uitstraalt is ook de positieve professionele houding van de rest van het personeel zeer prettig

Willem Metz
8

tot nu toe alle afspraken nagekomen

Anoniem
9

Goede advisering en begeleiding, daardoor snel een goed resultaat behaald. Zeer tevreden over de communicatie.

Anthony Schouten
10

Deze makelaar is VOORTREFFELIJK

Dhr. De heer Schouten
9

Deze makelaar is ZEER deskundig. Geeft goed advies. Kennis van de markt is subliem. Ik beveel deze makelaar aan! Zal bij een volgende gelegenheid zeker weer bij Boers aankloppen. De nieuwe kantoor locatie straalt zelfde kwaliteit uit als de mensen die Makelaar Boers maken tot wat het is. Ga zo door en dan worden jullie het grootste kantoor van Apeldoorn.

Esther Hein
8

Wij houden van retro en anders dan het doodgewone, dat is terug te vinden in onze retro toilet en tadelakt badkamer. Waar alle andere makelaars het een minpunt vonden omdat het afwijkt van het geijkte patroon, hebben we daar bij makelaar Boers niets van gemerkt. Dat vonden wij een goede reden om voor makelaar Boers te kiezen.

Henk Biesheuvel
8

Was snel contact en prettige samenwerking

Mevr. Driessen
9

Het contact verliep heel prettig. We werden goed op de hoogte gehouden van alles en vragen werden snel beantwoord. Al met al gewoon een goede samenwerking met een snelle verkoop van ons huis. Wij zijn blij!!

Dhr. Mulder
8

Alle contacten bij de verkoop ging via mijn ex . Zij woonde in de woning . Volgens mij was alles naar wens verlopen.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar was prettig. De waarde van onze woning konden wij niet inschatten. De makelaar kwam met voorbeelden van verkochte woningen in onze buurt en schatte op deze manier de haalbare verkoop prijs van de woning. De vraagprijs is wat hoger genomen en uiteindelijk een prijs gekregen tussen geschatte verkoopprijs en vraagprijs. De woning binnen een maand verkocht.

Anoniem
8

Gerben is een hele vriendelijke, nette en proffesionele makelaar. Goed bereikbaar, ook buiten openingsuren!! Top!

Albert Kloosterboer
10

Rabobank gaf aan om 2 makelaars te laten komen. Gerben kwam nadat de eerste makelaar geweest was. Hij gaf ons direct vertrouwen. Ook hebben wij jaren tegenover zijn grootouders gewoond. Het gesprek liep daardoor erg fijn. Ook de snelle wijze van afhandeling, zoals mail en foto/video liep vlotjes. De brochures zagen er netjes en overzichtelijk uit. Dus meneer Boers, Gerben moet wel in aanmerking komen voor opslag.

Massimiliano Porcu
9

Op dit moment kan ik niets bedenken

Wendy Man
10

positief uitstraling en meedenken

Anoniem
10

Marnix en zijn team hebben onderling snelle en goede communicatie. Marktkennis is goed en we hebben de samenwerking bij de verkoop van ons huis als prettig ervaren.

Terug
Recent bekeken