Alleen in oktober: gratis presentatiepakket bij verkoop

Twijfel je al een tijdje of dit de tijd is om jouw huis te verkopen? De huizenmarkt is veelbesproken op het moment met stijgende huizenprijzen en veel concurrentie. Een woning verkopen gaat dus zeker niet vanzelf.

Een goede presentatie is dan dus ook al het halve werk. Een huis verkopen kost natuurlijk ook wat, daarom geven wij in oktober gratis het presentatiepakket weg. Hierin zitten de belangrijkste presentatiemiddelen die zorgen dat jouw huis de beste indruk maakt. Het bevat onder andere professionele foto’s, een plattegrond en een brochure. 

Alleen in oktober krijg je bij ons het presentatiepakket cadeau bij een verkoopopdracht die tussen 1 en 31 oktober is gegeven. Wil jij jouw huis verkopen en heb je interesse deze actie? Bel, of mail ons direct voor een afspraak via: 055 - 521 26 13 of info@boersmakelaars.nl

Overige voorwaarden:

  • De actie loopt tot en met 31 oktober 2018
  • De korting wordt alleen verstrekt bij een getekende verkoopopdracht

 

Ed Pieters
10

Goede snelle opvolging en prima gebruik en ondersteuning middels IT

Marcel van Leeuwen
8

goed contact en makkelijk bereikbaar, en komt zijn afspraken na.

Jeannette Weenink- de Weerd
9

Het eerste gesprek met Gerben was al zeer positief. Hij nam initiatief, was vriendelijk en kwam na wat hij zei. Na de bezichtiging van de Debussylaan was zijn vraag of hij de Aluminiumweg mocht verkopen, dacht ik gelijk....die verstaat zijn vak. Komt hij een kandidaat koper tegen voor ons huis, dan zal hij die zeker aanbevelen. Gesprek met Marnix ook heel positief en het contact met de office manager erg fijn, kortom heb er vertrouwen in.

Lees meer
Terug
Recent bekeken